2008. július 31., csütörtök

VfB Stuttgart 1-3 Arsenal FC , Review/Összefoglaló.

(Képek a meccsről a Diavetítés menüpont alatt!)
Csapatunk az Almunia---Sagna-Toure-Djourou-Clichy---Walcott-Denilson-Eboué(!)-Nasri---RvP-Adebayor összeállításban lépett pályára, s a túloldalt is láthattunk pár nagy nevet: a korábban itt nagy sikereket elért Jens Lehmannt, az új igazolást, Boulahrouzt és talán még idevehetjük Mario Gomezt is.
Nálunk pedig végre debütált az új igazolás, Samir Nasri.
Az első félidőben van Persie nagyon jól mozgott a pályán, volt pár zseniális meglátása, és ha bemegy az a pimasz átemelés, akkor a Pre-Season gólja lehetett volna. De így is volt okunk gyönyörködni. Egy Walcott helyzettel zárult a félidő, amit Jens fantasztikusan szedett ki a ficakból.
A 2. félidőben Wenger 3 cserére kötelezte el magát. Bendtner, Vela, Fabianski bejött, van Persie, Adebayor, és Almunia helyett.

Az 51. percben egy egész szép támadás után a német csapat megszerezte a vezetést, a korábbi török válogatott, Bastürk talált be.
Aztán beindult a Wenger-henger. 7 perccel később Bendtner nagyszerű passza után Vela már-már Eduardos higgadtsággal lőtt óriási gólt a gyengébbik lábával. A kölcsönből visszatérő mexikói válogatott Carlos hamar beilleszkedett a csapatba, ez volt ugyanis a 4. gólja a Pre-Seasonban, ráadásul mind szépségdíjas találat. A gól után pár perccel Nasri és Eboué jött le, őket váltotta Ramsey és Jack Wilshere(előző meccsen 2 gólt lőtt és 5 gólpasszt adott 16 évesen).
Eboué teljesen jól játszott a Wengertől kapott új feladatkörében, a védekező középpályás szerepben, Nasri még nem volt az igazi, de szezon kezdetére már be fog illeszkedni és szép dolgokat fogunk tőle látni, az biztos.

A 65. percben egy újabb Nick- Carlos összjátékra csapkodhatta a tenyerét a publikum, melyből ugyancsak gól lett. Vela felpörgette a labdát Bendtnernek,(kísértetiesen hasonló volt az eset a spanyol-orosz meccsen Fabregas Güizanak adott gólpasszához) aki levette, lerázta a védőt, és hidegvérűen belőtte a hosszúba. Újabb meccset fordítottunk meg.

A 73. percben Gael Clichy a bal oldalon hülyítette meg a német védőket, két kötényt kiosztott, nagyszerűen átívelte a hosszú oldalon üresen álló Wilshere elé, aki levette és kapásból ellőtte a rövid sarok irányába. Ez is egy fantasztikus gól volt. Wilshereből pedig óriási játékos lehet.

Beállt még Lansbury, Randall, Jay Simpson, és a kisebbik Hoyte, de nem sok vizet zavartak.
Meccs legrosszabja: Denilson/Randall/Adebayor
Man of The Match: Carlos Vela

Összefoglaló:

/Én vettem fel és csináltam belőle a videót!/

Nincsenek megjegyzések: