2008. október 27., hétfő

Időhiány(vagy unottság?), BL, PL, miegymás


Megint jó rég óta nem írtam bejegyzést, de talán ez azért is lehet, mert kevesen látogatják az oldalt, kommentet havonta írtok, vagy esetleg azért mert egy LUSTA DISZNÓ VAGYOK. Ezt döntsétek el ti.:)
Az Everton ellen fordítva sikerült nyerni 3-1-re az Emiratesben, a Fenerbache ellen parádéztak a fiúk, az bizony a támadósorok meccse volt, tegnap pedig ha nehezen is, de teljesen megérdemelten nyertünk a WHU ellen idegenben 2-0-ra.
Mi kellett ehhez? Egy Adebayor. Bejött és mindkét gólból kivette a részét, mondhatni 1 gól + 1 gólpassz. :)
RvP is jó volt, kár hogy az ő és Walcott kapufája nem ment be, Clichy hozta világklasszis formáját, és GALLAS végremár agilisan, jól, erőszakosan játszott. Így tovább!
Almunia pedig a megbízható kapus posztról úgy érzem most szintet lépett a bravúrkapusok szintjére, elképesztő miket művel mostanában. Fener ellen is ha nincs, megszórtak volna rendesen minkett a szörnyű lestaktikánk miatt és a tegnapi gyors WHU kontráknál is kellett egy ilyen határozott, kapus.
Szerdán jön a sp*rs, elég szomorú, hogy a North-London Derbynél a Eurosport2 jobban preferálja a Liverpool-Pompy meccset, csak azért, mert most a pudli az első(a bírók 6 perces hosszabbításainak köszönhetően.)
Most a "Tottenham Heading For Championship" talán kimászik a gödörből Redknappel és ezzel a Bolton elleni győzelemmel, de remélem mi újra visszarúgjuk őket abba a bizonyos gödörbe egy jó kis zakóval.:)
GO GUNNERS!!!

Nincsenek megjegyzések: