2008. augusztus 24., vasárnap

Fulham 0-1 Arsenal

Ez egy olyan meccs volt, ahol hogyha nem mi játszottunk volna, már a 30.percben elkapcsolok a francba egy másik csatornára. De végig kellett néznem csapatom szenvedését. A végén már nem is idegeskedtem, mert ez egy ilyen nap volt, viszont 88 percig megölt az ideg.
5-6-szor játszottuk el azt, hogy bedobás után nem tudtuk 3 méterre visszapasszolni a labdát. Jóformán mindenki szar volt, hiányzott a fantázia a pálya közepéről, hát igen, erre Cesc a megoldás.
Minden támadásunk a szélen ment végig, majd az összes labdát bekúrtuk középre, hátha lesz valami. Csak a beadások olyan fosok voltak, hogy átmentek a túloldalra BEDOBÁSRA az ellenfélnek. Több szót nem szeretnék fecsérelni erre a gyalázatos meccsre, ha megbocsátotok.


Értékelés:


Almunia-0- Nem értékelhető, ugyanis védenie nem is kellett.
Sagna-5.5- Ami eddig bejött mindig, az most nem.
Gallas-2- Róla kaptuk a gólt, jóformán semmit nem csinált egész meccsen.
Toure-5- Volt egy óriási mentése, de nem az igazi.
Clichy-5.5-Ami mindig beszokott jönni, hogy lehagy 4-5 védőt, most "csak" hármat sikerült neki általában, a 4. leszerelte. De még így is kiemelkedett a többiekhez képest.
Walcott-1- Nem a pre-seasonban kell tündökölni Theo, hanem itt. 2 meccse csak alibizel...
Eboué-0- Könyörgöm, takarodj már el innen!
Denilson-0- Szörnyű. Kb. annyi labdát adott el, mint egy NB1-es meccsen KÉT favágó magyar CSAPAT. Menj a harmadosztályba "fejlődni"!
Nasri-4.5- Ugyanazt a sablont nyomta egész meccsen, megvárta míg Clichy felért, majd kipasszolta neki a labdát, visszakapta, majd megint visszarúgta. Nem csinált cselt, pár passza rossz volt, beadni nem nagyon akart. Alibizett ő is, mondjuk így.
van Persie-3- Négy szabadrúgás, ebből három bűnrosszul a sorfalban kötött ki, egynél pedig valamely ismerősét köszöntötte a lelátón.
Adebayor-7- Csapatunk legjobbja, lelkesen hajtott, próbált gólt lőni, de sajnos ma csak egy kapufát sikerült. Szép volt Ade!

Cserék:


Bendtner-2- Nem tudott hozzáadni semmit a csapat "játékához"
Song-4-Keveset játszott, de nem is vétett hibát.
Kurvagyorsan kapjátok össze magatokat fiúk!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

latni h ade fan vagy. sztem ade is ugyanolyan szar volt mint a csapat osszes tobi tagja

CescFabregas415 írta...

Ade legalább hajtott és próbálkozott...