2008. augusztus 25., hétfő

Átigazolási körkép - Jó lesz-e ez így?

A nyári átigazolási szezon alatt köztudottan sok embert veszítettünk, szám szerint kilencet, ebből 3 meghatározó játékost, és három nagyon jó, stabil cserét.
Flamini(AC Milan), Hleb(FC Barcelona),Senderos(AC Milan-kölcsönbe, opciós joggal),Traore(Portsmouth-kölcsön),Hoyte(Middlesbrough),Lehmann(VfB Stuttgart),Gilberto Silva(Panathinaikos),Barazite(Derby County-kölcsön),Gilbert(Leicester City-kölcsön)
Még leírni is hosszú, sajnos.
Flamini hiányát az eddigi meccseken nagyon megéreztük, mindenképp kell a helyére egy "robotolós" DM, mert a Denilson-Eboué "álompáros" nem megoldás.
Hoyte a Borot választotta, mivel itt nem volt alapember, de FA- vagy ligakupa meccseken jól volt azért.
Gilberto a tapasztaltsága miatt baj, hogy elment, a fiatalokat segíteni tudta volna.
Lehmann már nem volt alapember, ő nem is baj, hogy visszarepült Németországba. Köszönünk mindent Jens!
Hlebet nem sajnálom, mert bár ő szvsz jobban cselez egyhelyben, mint bárki, ő még a gólvonalról is lepasszolja a labdát, amiből persze nem lesz gól. És helyette jött Nasri, a francia labdarúgás legnagyobb reménysége, aki szerintem hasznosabb, gólerősebb, magyarul jobb, mint Kenyér Sanyi.
Senderos mostanában egyre magabiztosabb volt, mikor becserélték, nem nagyon lehetett átjátszani, éppen ezért kár, hogy pont most ment el.
Gilbert és Barazitenek pedig jót tesz majd, hogy folyamatosan kezdők lehetnek és majd kész játékosként érkeznek ide vissza.
Traorenek pedig szurkoljunk ma este a Portsmuth-MU meccsen, ugyanis kezdő lesz.

Nasriról már beszéltem, érkezett még a MU-ban kispadozó Silvestre, aki reméljük jól fog teljesíteni, ha esetleg be kéne vetni a védelemben. Mivel francia és rutinos, fontos tanácsokkal láthatja el a fiatalokat.
Bischhoff-ot a Werder Brementől igazoltuk a tarcsiba, meglátjuk majd mi lesz vele.
Aaron Ramsey pedig a walesi futball legnagyobb reménysége, ő a Cardiff Citytől érkezett, ahová pont most szerződött el Gyepes "öngólkirály" Gábor, a felkészülési meccsek alatt hullámzó volt Aaronnak a teljesítménye, néha nagyon jó volt, néha pedig kevésbé, de dicséret illeti, ugyanis ő végighajtja az összes meccset még ha nem is megy neki úgy a játék.

EGY VÉDEKEZŐ KÖZÉPPÁLYÁS KELL!

Nincsenek megjegyzések: